Kategorier
Konditori

Bageri i Stockholm med de ljuvligaste frukostfrallorna

Det finns många som gärna sätter lite extra guldkant på frukosten. Med nybakade frallor från ett bageri i Stockholm får du en lyxigare start på dagen.

En standardfrukost kan se olika ut för många personer. För en del är det två ostmackor och en kopp kaffe. Andra gör gröt och kokar ägg på morgonen för att få i sig rejält med mat. Sedan har vi kategorin som inte äter frukost alls av olika anledningar. För en del är det för att de behöver vakna till liv innan de äter, andra vill bara inte ha mat så tidigt.

Det man har konstaterat i många undersökningar är att frukosten är ett av dagens viktigaste mål. Även om man bara får i sig något litet så blir det lite energi till kropp och knopp. En del behöver schemalägga sina frukostar för att få i sig maten. De sätter upp matschema att de varje måndag äter ägg och macka, varje tisdag fil och flingor och så vidare. Andra äter samma sak varje dag för att slippa fundera.

Bageri med både bröd och fika

I Sverige, till skillnad från många andra länder, så äter vi ofta en kall frukost. Visst går äggröra och gröt ner här med, men i andra länder så är frukosten en varm måltid helt enkelt. Det brukar sällan hjälpa dem som inte äter på morgonen. För att hjälpa någon som inte äter frukost så finns det tips att använda sig av. 

Man kan exempelvis bjuda hem dem på frukostbuffé. Med gott bröd, smarriga pålägg, ljuvlig färsk frukt och gröt kommer de inte kunna säga nej till frukost. För att toppa frukosten går man och handlar ljuvliga frallor på Stockholms bästa bageri. När man ändå är på bageriet kan man också passa på att handla lite god fika till trekaffet! 

Ta reda på mer genom att besöka: thelinskonditori.se