Om oss

Välkommen till Made-in-Asia.se – din ultimata källa för allt det bästa inom asiatisk mat, men även mat från andra kulturer! Vi är passionerade matälskare med en djup kärlek till de rika smakerna och mångfalden som Asien har att erbjuda.

Med vår blogg strävar vi efter att föra samman matentusiaster och äventyrssökande gourmands som delar vår passion för catering, fester och framför allt, de förtrollande rätterna från Asien. Vi strävar efter att vara din kompletta guide till att utforska de autentiska smakerna från länder som Kina, Japan, Thailand, Indien och mer.

Vårt dedikerade team av skribenter och matexperter arbetar hårt för att leverera noggrant kuraterat innehåll som sträcker sig från recept med en modern twist till traditionella matlagningstips och berättelser om matens betydelse i asiatisk kultur. Oavsett om du letar efter råd om att kasta en minnesvärd asiatisk inspirerad fest, eller om du helt enkelt vill utforska nya smaker och ingredienser, är vi här för att guida dig på din kulinariska resa.

Häng med oss här på Made-in-Asia.se medan vi utforskar, smakar och delar vårt brinnande intresse för den enastående maten från Asien.